Minecraft. Havária - Baptiste, Tracey; Ondrejkovič, Lukáš (Bratislava : Fragment : Albatros Media Slovakia, s.r.o., 2018)
Bianca nebola nikdy dobrá v dodržiavaní plánu. Je skôr typom človeka, ktorý koná tu a teraz a s následkami sa vysporadúva neskôr. Ale následky sa nedajú odkladať navždy, čo sa Bianca dozvie, keď sa ona a jej najlepší priateľ Lonnie ocitnú v príšernej havárii.
Biografické údaje
Keywords: Minecraft (hra); dobrodružné príbehy; starší školský vek; americké príbehy