Zázraky padlých svätých - Stiefvater, Maggie, 1981-; Patkolová, Gabriela (Bratislava : Slovart, 2019)
Návštevník mestečka Bicho Raro v Colorade nájde krajinu temných svätcov, zakázaných lások, snov o vede, zázrakmi posadnutých sov, jednu či dve siroty a oblohu plnú vnímavých púštnych hviezd. V srdci tohto mesta žijú Soriovci, ktorí majú dar konať nezvyčajné zázraky. A srdcom tejto rodiny sú traja ľudia s túžbou zmeniť jej budúcnosť: Beatriz, dievča bez pocitov, Daniel, svätec z Bicho Raro a Joaquin, ktorý po nociach prevádzkuje pirátske rádio Diablo Diablo.
Na obálke: Od autorky bestsellerovej série Havraní cyklus
15+
Keywords: americká literatúra; fantazijné romány; starší školský vek; Young Adult