Usilovná včielka : abeceda : magnetická knižka! : zábavná knižka na učenie čítania a hláskovania! - Burrows, Roger (Bystré hlavičky, 2016)
Deti majú za úlohu najprv uhádnuť, o aké zvieratko sa jedná, a potom sa učia vyhláskovať jeho názov.