Jedna noc. Sľúbená - Malpas, Jodi Ellen, 1980- (Ikar, a.s, 2019)
Livy si všimne Millera, len čo vkročí do kaviarne. Atraktívny muž s prenikavými modrými očami ju tak očarí, že nie je schopná slova. Netuší, že sa s ním ešte stretne, kým nenájde odkaz na servítke podpísaný písmenom M. Žiada od nej jedinú noc. Nijaké city, záväzky, iba čistú rozkoš. Livine zásady, ktorým je vo svojom osamelom živote verná, tak ohrozí muž plný protikladov. Ibaže Livy tak fascinuje, že mu nedokáže odolať.