Zločin v uliciach - Beniczky, Vojtech (Slovenský spisovateľ, a. s., 2019)
Metropola Slovenska nikdy nespí, ba čo je horšie, ani zločinci v jej uliciach... Vražda, únos, lúpežné prepadnutie, korupcia v polícii.