Krajina príbehov. 5, Autorova odysea - Colfer, Chris, 1990- (Fragment, 2019)
Alex a Conner stoja pred rozhodujúcou bitkou o budúcnosť Krajiny príbehov. Muž v maske spojil svoje sily s najväčšími zloduchmi zo známych kníh a s pomocou ich vojsk dobyl všetky kráľovstvá v Krajine príbehov. Alex a Conner vedia, že proti takejto presile sami nemajú šancu.