Kúzelnícka žiačka Alexa - Loufane, Lenia Major (Viktoria Print, 2011)
Alexa dostane na narodeniny od tety Zity zázračný darček. Vtedy zistí, že má čarodejnícke nadanie. A tu sa začínajú jej príbehy, neuveriteľné stretnutia a zážitky, jeden úžasnejší ako druhý.