Čierny ľad - Connelly, Michael, 1956- (Slovart, spol. s r.o, 2019)
Detektív Harry Bosch má na Vianoce službu, no k samovražde kolegu z protidrogovej brigády pošlú ľudí z úplne iného oddelenia. Všetko nasvedčuje tomu, že išlo o samovraždu. No súdna lekárka zistí, že na mŕtveho pred smrťou niekto zo zadu zaútočil. Bosch sa rozhodne prípad prešetriť.