Diamantový dvor. 3, Smaragdové more - Mead, Richelle, 1976- (Slovart, spol. s r.o, 2019)
Tamsin Wrightová je nezastaviteľná. Za každú cenu sa musí stať dievčaťom s najlepšími výsledkami. Jej cesta cez more však dopadne úplne inak, než plánovala, a tak Tamsin neostáva iné, len využiť všetko svoje odhodlanie, aby prežila krutú zimu severu a čo najskôr sa opäť pripojila k Diamantovému dvoru.