Na pár krokov - Lippincott, Rachael; Daughtry, Mikki; Iaconis, Tobias (Ikar, a.s. - Yoli, 2019)
Stella trpí cystickou fibrózou. Ak nechce ohroziť šancu na transplantáciu pľúc, musí sa strániť každého kontaktu s možným nositeľom infekcie. Dva metre od seba. Tak znie zlaté pravidlo pacienta s touto diagnózou. Will, naopak, na liečbu kašle. Je presne typ, od ktorého sa má Stella držať čo najďalej. Lenže čím viac sa zbližujú, tým je pre nich dvojmetrový odstup väčším trestom.