Stvorená objasňovať zločin - Beniczky, Vojtech, 1973- (Elist s.r.o, 2016)
Paula sa usiluje nájsť agentúru, ktorá by jej zverila prácu súkromného detektíva. Keď konečne získa vytúženú prácu, dostane prípad, ktorý ju sklame. No čoskoro nadobudne pocit, že tu ide o viac. Alebo je to všetko úplne inak?