Tichá obeť - Mitchell, Caroline (Ikar, 2019)
Emmine najtemnejšie tajomstvá sú pochované v minulosti. Ale pravda sa nedá skrývať naveky. Emma je milujúca manželka, oddaná matka a páchateľka neúmyselnej vraždy. Celé roky skrýva mŕtvolu učiteľa Luka, ktorý ju zviedol, keď bola v tínedžerskom veku. Toto tajomstvo by možno zostalo pochované, keby jej súčasný život bol menej dokonalý.