Vymývač - Horňák, Roman (DRUSKA BOOKS, 2014)
Prepychová štvrť, ulica s radom nádherných domov. Jeden z nich však ukrýva tajomstvo. V jednej z jeho izieb, kľačí na zemi päť osôb. Tri ženy a dvaja muži. Sú oblečení v bielych tunikách, pokožka ich tiel je sfarbená do zlata, v rukách držia pozlátené kalichy. Snehovo biela izba sa razom zmenila na hrôzostrašné hnojisko z ktorého mrazí. Na prvý pohľad, ukážkový príklad rituálnej samovraždy. Zdanie však klame!