Žaba - Horňák, Roman (DRUSKA BOOKS, 2014)
Policajt na operačnom stredisku prijíma hovor. Je výhražný. Inštrukcie sú jasné: miesto a požadované výkupné výmenou za ľudský život. Čas beží. Kriminálna polícia v spolupráci s útvarom osobitného určenia prijíma potrebné opatrenia. Ultimátum sa však kráti.