Ženy z rodu Springovcov - Todd, Anna, 1989- (Ikar, a.s. - Yoli, 2019)
Meg, Jo, Beth a Amy sú sestry. Každá je iná, ale trápia ich rovnaké starosti otec na misii v Iraku a mama skrývajúca tajomstvo. Túžia po živote, za ktorý sa nebudú hanbiť, celkom inom, aký práve vedú. Pred sebou majú rok, ktorý rozhodne o ich budúcnosti. Ženy z rodu Springovcov sú drzé, romantické aj teatrálne a každá z nich je stratená v snoch o budúcnosti.