Návrat do džungle - Grylls, Bear, 1974- (Fragment, 2019)
Šesť mesiacov po tom, ako sa Mak stratil v divočine, sa vracia späť do indickej džungle, kde ochranári sledujú pohyb divokých slonov, neustále ohrozovaných drevorubačmi a pytliakmi. Keď spolu s kamarátkou Diyou objavia v dedine slonie mláďa, ktoré uväznil podlý kšeftár, rozhodnú sa riskovať a vydať sa priamo do srdca džungle, aby zviera vyslobodili a priviedli naspäť k stádu.