Lupa - Mayne, Andrew (Ikar, 2019)
Profesor Theo Cray sa aktívne zapája do hľadania najhorších sériových vrahov v histórii, pričom používa vlastné vedecké metódy. Zúfalý otec nezvestného dieťaťa z chudobnej štvrte Los Angeles, sa obráti so žiadosťou o pomoc práve na Thea. Jedinou stopou po záhadnom únoscovi sú kresby ďalších detí a legendy o človeku s prezývkou Muž s hračkami, ktorý sa túla mestom.