Višňový sad a iné - Čechov, Anton Pavlovič, 1860-1904 (Edícia ruskej klasickej literatúry, 2010)
Dielom tejto knihy je posledná Čechovova hra Višňový sad. Dráma v štyroch dejstvách autorom písaná ako komédia, ale častejšie vnímaná a hraná ako tragikomédia či tragédia.