Jedna noc. Zakázaná - Malpas, Jodi Ellen, 1980- (Ikar, 2019)
Začalo sa to nevinným návrhom. Bohatý a atraktívny Miller Hart požiadal čašníčku Livy o jednu spoločnú noc. Dohoda znela jasne - žiadne city či záväzky, len pár hodín čistej rozkoše. Obojstranná príťažlivosť ich však pohltila natoľko, že chvíľkové rozptýlenie prerástlo do výnimočného vzťahu.