Zero : vedia, čo robíš - Elsberg, Marc, 1967- (Zelený Kocúr s.r.o, 2019)
Londýn. Pri naháňačke je zastrelený mladý chlapec. Novinárka Cynthia Bonsant pátra po príčine jeho smrti a dostáva sa na stopu internetová platformy Freemee. Táto sieť zhromažďuje a analyzuje dáta a miliónom užívateľov sľubuje lepší život a úspech. Len jeden človek pred Freemee varuje: ZERO najhľadanejší internetový aktivista na svete.