Leporelo : Pre deti vo veku 3-6 mesiacov - Jiskra, Jan, 1949- (Pierot s.r.o, 2019)
Dieťa v tomto veku začína rozlišovať farby. Leporelo obsahuje jednoduché farebné obrázky, z farieb prevažuje červená.