Pan Podpostel - Riddell, Chris, 1962- (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2019)
O chlapcovi Jeníkovi, ktorému jednu noc vylezie spod postele sympatická príšera - pán Podpostel. Pod posteľou je tvrdá zem a pánovi Podpostelovi sa tam zle spí, preto poprosí Jeníka, či by mohol vliezť k nemu. Okamžite zaspí, ale chrápe tak, že si Jeník musí ísť pre štuple do uší. A čo sa nestane - zo šuplíka na neho vyskočia ďalšie dve príšerky.