Včelár Jožko - Čechová, Simona (Stonožka, 2019)
V pustej doline, kde nič nebolo a nič nerástlo, žil osamelý Jožko. Často mu bývalo smutno. No jedno ráno ho za chalúpkou čakalo prekvapenie. Zatúlaný včelí roj si hľadal nový domov. Jožko sa potešil novým susedkám a zistil, aké je krásne o niekoho sa starať. A aké je dôležité začať od seba, ak túžime, aby sa niečo zmenilo k lepšiemu.