Cesta okolo sveta za osemdesiat dní - Francia, Giada; Verne, Jules, 1828-1905 (Stonožka, 2018)
Spoločne s neúnavným Phileasom Foggom a jeho verným sluhom Passepartoutom sa môžete podujať na neobyčajnú úlohu: prejsť okolo sveta za osemdesiat dní! 115 200 minút: toľko času má jedinečný pán Fogg na to, aby nechal Európu za sebou, preplával oceány, prešiel naprieč Áziou, Spojenými štátmi a vrátil sa do Londýna.