Ako si vycvičiť draky : jazdci z Berku. druhý diel, Nebezpečenstvo hlbočiny - Furman, Simon; Pereyra, Nestor; Charles, John (Egmont, 2019)
Keď sa Chladnobrv a všetci dospelí vydajú na pátraciu výpravu, všetka zodpovednosť za celý ostrov pripadne Štikútovi. Že to znie ako zábava? Áno, kým sa na Berk nerozhodne zaútočiť starý nepriateľ.