Hraničiarov učeň. Kniha 7, Obliehanie Macindawu - Flanagan, John, 1944- (Egmont, 2019)
Nájde Will v rozvrátenom severnom léne bojovníkov, ktorých potrebuje, aby dobyl späť hrad ovládaný sirom Kerenom a jeho bandou zločincov a oslobodil Alyss zo zajatia?