Rosewoodska kronika. 2, Skutočná princezná - Glynn, Connie (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2019)
Lottie Pumpkinová je obyčajné dievča, ktoré sa túži stať princeznou. Ellie Wolfová je princezná, ktorá chce byť obyčajným dievčaťom. Osud ich zviedol dokopy a ony si svoje úlohy jednoducho vymenili. Stali sa z nich najlepšie kamarátky a teraz na ne čaká druhý rok štúdia v Rosewood Hall. V škole sa dejú podivné veci. Niekoľko študentov bolo otrávených a vyzerá to, že ohrození sú všetci. Dievčatá a ich priatelia sú pripravení zastaviť tajnú organizáciu Leviatan, ktorá zrejme za tým všetkým stojí.