Zasnený Neznámy - Taylor, Laini (CooBoo, 2019)
Lazlo sníva celé dni a noci. Sníva o meste, na ktoré všetci pomaly zabudli ale jeho neprestajne fascinuje. Zbiera každú rozprávku, povesť a načúva šeptu kníh a príbehov, ktoré ostatní považujú za plytvanie časom. Keď sa mu jeho sen dostane na dosah, takmer ho nechá ujsť.