Tajný život v lese - Hronská, Branislava (Stonožka, 2019)
Premýšľali ste niekedy o tom, čo robia zvieratká? Myslíte si, že iba stavajú hniezda, lovia a zbierajú potravu? Čo však robia vtedy, keď ich nikto nevidí?