Dokážem to sám : knižka s puzzlami - Rabčanová, Elena (Fortuna Libri, 2019)
Aj keď je Jurko veľmi šikovný chlapec, je mu zaťažko robiť si niektoré veci sám. Neche sa sám obliekať, nechce sám papať, ba ani si sám umyť zúbky. Samozrejme, že všetko hravo zvládne, ak mu trochu pomôžete.