Za siedmimi vyšpúlenými perami a smiedmimi lajkami : príbehy pre dievčatá aj chlapcov : knižné pokračovanie televízneho seriálu Ovce.sk. 02 - Drobný, Miro (Európsky inštitút s.r.o, 2014)
Knižné pokračovanie úspešného animovaného seriálu Ovce.sk, ktorý chráni deti pred nástrahami internetu, mobilov, nových technológií a šíri slovenské kultúrne dedičstvo.