Za siedmimi vyšpúlenými perami a smiedmimi lajkami : príbehy pre dievčatá aj chlapcov : knižné pokračovanie televízneho seriálu Ovce.sk. 02 - Drobný, Miro; Baran, Jaro (Bratislava : Európsky inštitút s.r.o, 2014)
Knižné pokračovanie úspešného animovaného seriálu Ovce.sk, ktorý chráni deti pred nástrahami internetu, mobilov, nových technológií a šíri slovenské kultúrne dedičstvo.
Názov z obalu
Spoluvydavatelia eSlovensko, Panta Rhei, Libri, CORSADO SK, MS Books
DVD obsahuje bonus, 3 rozprávky ; verzia: slovenčina so slovenskými titulkami, s posunkovým jazykom, s audiokomentárom pre nevidiacich a slabozrakých ; titulky na DVD v češtine, maďarčine, poľštine, nemčine, angličtine, francúzštine, španielčine a taliančine + pexeso
Na obálke: Pokračovanie ocenenej knihy OVCE.sk - Detská TOP novinka Slovenska ako aj úspešného televízneho animovaného seriálu
Keywords: práca s počítačom; internet; internetová komunikácia; deti a internet; virtuálne prostredie; populárno-náučné publikácie; mladší školský vek