Outsider - Franze, Anthony (Ikar, 2018)
Graysonovi sa veľmi nedarí. Po štúdiu práva sa topí v študentských dlhoch a jediné miesto, ktoré sa mu podarí zohnať, je práca poslíčka na Najvyššom súde. Keď Grayson zasiahne pri prepade v garáži súdu, obeť- predseda Najvyššieho súdu USA - sa mu odvďačí. Gray sa stane najneočakávanejším asistentom sudcu. FBI si myslí, že neznámy sériový vrah je spojený s Najvyšším súdom, a chcú, aby Gray bol ich očami a ušami. Netuší však, že onedlho sa v hľadáčiku FBI ocitne aj on sám.