Analógový tato - Leksa-Pichanič, Vladimír, 1972- (Perfekt, 2015)
V poetických útvaroch, básňach, miniprózach, aforizmoch či akýchsi poznámkach pod čiarou k nášmu bytiu. Nám autor ponúka obrazy života i jeho chápanie.