Za náprstok šťastia - Dedinská, Eva (Ikar, 2015)
Karolína nemala v živote šťastie. Krátko po rozchode s milovaným mužom jej zomrela matka. Nerozumne sa vrhla do manželstva s Adamom a porodila mu syna. Nebola to však láska, a aj úcta a priateľstvo sa vytratili, keď lekári trojročnému chlapcovi stanovili diagnózu autizmus. Karolína sa stala terčom Adamovho hnevu.