Pekelné vynálezy. tretia časť - Reeve, Philip, 1966- (CooBoo, 2019)
Tom a Hester si po dobrodružstvách vo vzduchu, pod hladinou i na rozheganých palubách mobilných miest užívajú zaslúžené chvíle šťastia a pokoja na pevnej zemi. Ich dcéra Wren však dňom i nocou sníva o vlastných dobrodružstvách. Keď sa na brehu mesta vynorí záhadný pirát so žiadosťou o pomoc s hľadaním vzácneho artefaktu, Wren chytí príležitosť za pačesy - netuší však, že tým len rozdúcha nový plameň v neutíchajúcom konflikte.