Šepkár - North, Alex (spisovateľ) (Lindeni, 2019)
Po smrti manželky sa zdrvený Tom so synom Jakom presťahuje do zapadnutej dedinky Featherbank, aby začali odznovu. Dedina má temnú minulosť. Pred dvadsiatimi rokmi v nej sériový vrah uniesol a zavraždil piatich chlapcov. Zločinca, známeho ako Šepkár, sa napokon podarilo vypátrať a dostať za mreže. Tom a Jake sa pomaly usídľujú v novom dome. Jedného dňa však zmizne ďalší chlapec a Jake sa začne správať akosi inak. Tvrdí, že za oknom počuje šepot.