Poľovačka - Grylls, Bear, 1974- (Lindeni, 2019)
Will je bývalý príslušník špeciálnej výsadkovej jednotky, ktorý sa celé roky usiluje prekaziť plány oživenia nacistického hnutia v modernom svete. Keď odhalí dôkaz, že zo starého nacistického bunkra v horách ukradli veľké množstvo uránu, s pomocou medzinárodných bezpečnostných síl sa zdráhavo vrhne do akcie. Všetko nasvedčuje tomu, že urán chcú použiť na výrobu bômb, ktoré zničia svet.