Ži a nechaj žiť - Groen, Hendrik (Lindeni, 2019)
Arthur Ophof si svoj život predstavoval inak. Túžil precestovať svet a neviazane si užívať vo veľkom štýle. Namiesto toho pracuje vo veľkoobchode s hygienickými potrebami. Arthur práve oslávil päťdesiatku a čas sa mu nemilosrdne kráti. No keď ho jedného dňa zamestnávateľ nečakane prepustí a podarí sa mu zhrabnúť kráľovské odstupné, z ničoho nič sa mu otvoria skvelé vyhliadky na úplne nový život.