Zakázaná príťažlivosť - Ježovičová, Kristína, 1984- (Lindeni, 2019)
Jana úspešne odpromovala a druhého septembra nastupuje do svojho prvého zamestnania ako pani učiteľka. Ešte predtým ju však kamošky zavolajú na disku, poriadne si pred začiatkom školského roka vyraziť z kopýtka. A tam jej zamotá hlavu chutný Johny. Chalanisko, s ktorým by už dávno bola v posteli, keby... keby. A keď začne školský rok, ďakuje bohom, že v tej posteli neskončili, lebo Johny drie lavice v maturitnom ročníku.