Micka, unesené mačiatko - Webb, Holly, 1976- (Verbarium, s.r.o, 2019)
Nina by chcela mať vlastné mačiatko. Keď konečne dostane nádhernú mačičku bengálskej rasy, jej radosť nemá konca kraja. Micka je to najľúbeznejšie a najmúdrejšie stvorenie, aké kedy v živote videla.