Až na vrchol - Jobus, Branislav, 1969- (Abusus, 2019)
Napínavý a zároveň zábavný denníkový záznam z jedinečného horolezeckého pokusu o zdolanie Panenskej hory (330 m n.m.), ktorý na prelome marca a apríla 2008 podnikla skupina špičkových horolezcov sústredených okolo fenomenálneho vrbovského muzikanta Branislava Jobusa.