Cesta za hranice - Sanna, Franesca (Atomic Verlag s.r.o, 2019)
Takmer každý deň sa v správach hovorilo o utečencoch a migrantoch, ale len veľmi málo o ich osobných príbehoch a ceste, ktorú museli prejsť. Táto kniha je kolážou osobných výpovedí ľudí a neuveriteľnej sily každého jedného z nich.