Hej, Andy!. 4, Máš strach? - Skarżycki, Rafał, 1977- (Stonožka, 2019)
Tentoraz sa Andy ocitne v škole v prírode. No aby sa vôbec dostal do autobusu, musí sekať dobrotu. Lenže poznáme Andyho takéto odhodlanie mu nikdy dlho nevydrží. A inak to nie je ani v škole v prírode, kde čelí horším nástrahám, než sú vyhrážky Sivého a Korbu.