Mravčekovo - Kuchtová, Jaroslava, 1955- (SPN - Mladé letá, s.r.o, 2019)
Vitajte v mravenisku na kraji lesíka. Ja sa volám Drobček a som ešte len budúci prvák. Možno si nás hneď nevšimnete. Sme schovaní vo vysokej tráve. Žije nás tu veľmi veľa. A máme plno práce.