Sedem manželov Evelyn Hugovej - Reid, Taylor Jenkins (Slovenský spisovateľ, a. s., 2019)
Starnúca hollywoodska hviezda Evelyn Hugo, ktorá už roky žije v ústraní, sa konečne rozhodne prezradiť celú pravdu o svojom nevšednom a škandalóznom živote. Za autorku svojej biografie si vyberie neskúsenú reportérku Monique Grantovú, čím zaskočí nielen jej kolegov, ale najmä samu Monique. Prečo práve ona?