Vtáčie dobrodružstvá : čo mal holub Lubo za lubom - Ďuričová, Ivona, 1964- (Stonožka, 2019)
Som Lubo. Porozprávam vám príhody zo svojho holubieho života. Napríklad o svojich starých domácich i nových kamarátoch, ktorých som spoznal počas svojich prvých pretekov.