Ambulancia hračiek sa otvára! - Fang, Su-Chen (Perfekt, 2019)
Každé ráno pred dverami ambulancie doktora Hrocha čakal dlhý rad zvieratiek. V posledných dňoch sa však doktor Hroch necítil dobre, preto sa rozhodol, že odíde do dôchodku. No život bez práce akoby stratil radosť a zmysel. Doma dedko Hroch vysypal hračky na stôl, so záujmom si ich poprezeral a začal jednu po druhej opravovať.