Diablova hra na lásku : príbeh o novodobom kupliarstve s láskou - Darsane, Viktória, 1976- (Marenčin PT, spol. s r. o., 2018)
Keď je niečo až príliš dokonalé, hľadajte klamstvo! Vraví Claudie po dvoch rokoch vzťahu na diaľku, cez internet. Spočiatku bolo všetko, ako inak, krásne a ona konečne našla lásku svojho života. Jedinou prekážkou bola vzdialenosť a to, že jej Princ bol skrátka smoliar a ich stretnutie sa muselo stále odkladať. Claudie sa to prestávalo páčiť, ale svojej veľkej lásky sa nemienila vzdať.