Disney Princess : kniha s rozšírenou realitou - Csenkyová, Katarína (Rozšírená realita, 2012)
Prostredníctvom hracích kariet sa staneš súčasťou čarovného sveta svojich obľúbených princezien. A je len na tebe, či sa rozhodneš objavovať podmorské poklady s Ariel, vyberieš sa na veľkolepý bál s Popoluškou do zámku, spoločne s Rapunzel si užiješ čarovný okamih, kedy sa k oblohe vznesú stovky svietiacich lampiónov alebo navštíviš zámok, kde býva Kráska a Zviera spolu so zakliatym služobníctvom.